Zoek op postcode

Gras en Groen Hoveniers

Gras en Groen Hoveniers

0 / 10.0
(0 stemmen)
Hedikhuizerweg 21b
5222BC Den Bosch
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0737200855
Website:
E-mail adres: Stuur een berichthoveniers@grasengroen.nl
51.7029925.265187
0 0 0
Gemiddelde waardering uit 0 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Gras en Groen Hoveniers
Gras en Groen Hoveniers uit Den Bosch maakt originele en eigentijdse tuinontwerpen en realiseert deze als een sfeervolle tuin voor ieder budget. Voor het realiseren van deze tuinen en het uitvoeren van het bijkomende tuinonderhoud kan Gras en Groen vertrouwen op de inzet, kwaliteiten en het enthousiasme van vakbekwame hoveniers. Bij de hoveniers van Gras en Groen is uw tuin in goede handen!

Tuinontwerp, de basis van uw tuin
Iedereen kijkt op een andere manier naar zijn tuin. De één hecht vooral waarde aan een functioneel gebruik, de ander heeft vooral oog voor alles wat groeit en bloeit. De uitdaging voor de tuinontwerper zit hem in het vinden van een balans tussen de uitstraling van de woning, de wensen van de klant en de ligging van de tuin. Wanneer deze balans wordt gevonden is het tuinontwerp klaar voor uitvoering.

Tuinaanleg, de realisatie van uw nieuwe tuin
Bij akkoord op het ontwerp, de offerte en de opgestelde planning start Gras en Groen Hoveniers met de tuinaanleg. De realistische en dus haalbare planning zorgen ervoor dat u binnen de gestelde termijn kunt genieten van uw nieuwe tuin. De tuinaanleg wordt door onze hoveniers op een gestructureerde, efficiënte en logische manier uitgevoerd. Gras en Groen is overtuigd van zowel de kwaliteit van de producten als de uitvoering van de werkzaamheden. U ontvangt dan ook 100% tevredenheidsgarantie!

Tuinonderhoud, laat uw tuin floreren
De schoonheid van uw tuin komt uitsluitend tot uitdrukking wanneer het tuinonderhoud goed verzorgd is. Vormen, lijnen en composities blijven behouden en uw tuinplanten zijn in top conditie. Dat zorgt voor rust en geeft u de gelegenheid te genieten van uw vrije tijd. Heeft u onvoldoende tijd, te weinig kennis of simpelweg niet de juiste gereedschappen om het tuinonderhoud zelf uit te voeren? De ervaren hoveniers van Gras en Groen nemen u al het werk uit handen. Zij werken dagelijks in vaste teams en leveren altijd de gewenste kwaliteit!

Draag zorg voor een groene leefomgeving
Klimaatsveranderingen en bijbehorende problemen zoals wateroverlast hebben de trend van meer gras en groen ingezet. Dat is een ontwikkeling die wij natuurlijk van harte toejuichen. Wilt u werkzaamheden in uw tuin of de complete tuinaanleg laten uitvoeren door een betrouwbaar hoveniersbedrijf uit Den Bosch? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking bij u thuis!

Plaats een review

In de buurt gevonden

Gras en Groen Graszoden0km
Den Bosch - Hedikhuizerweg 21a
 
 
Gras en Groen Kunstgras0km
Den Bosch - Hedikhuizerweg 21c
Natuurlijk kunstgras laten leggen! Gras en Groen Kunstgras is volledig gespecialiseerd in kunstgras en specifiek de aanleg daarvan. Onze vakkundige medewerkers zijn elke dag werkzaam in heel Nederland. Wilt u kunstgras laten leggen? Voor vaste prijzen per vierkante meter komen zij de aanleg van...meer...
 
 
Gras en Groen Schuttingen0km
Den Bosch - Hedikhuizerweg 21d
Schutting laten plaatsen? Gras en Groen Schuttingen is gespecialiseerd in het zeer vakkundig plaatsen van uw houten schutting, hout-beton schutting, hekwerk of haag. Zeer vakkundig personeel kan vrijwel elk type schutting bij u thuis komen plaatsen. Door uitsluitend met vakmensen te werken en...meer...
 
 
Pomona(7.2/10.0)0.9km
Den Bosch - Helftheuvelpassage 124
Kenmerken / assortiment: Bestellen, Bloemwerk, Corsages, ...
Soort bloemenwinkel: Winkel
 
 
Henriette's Bloemenshop(7.6/10.0)1km
Den Bosch - Helftheuvelpassage 354
 
 
Aziatische Bloemsierkunst(7.0/10.0)1.1km
Den Bosch - Boschmeersingel 133
 
 
Flora Den Bosch(8.4/10.0)1.7km
Den Bosch - Heerendonklaan 169
 
 

Plaatsen in de buurt

Ammerzoden - Cromvoirt - Haarsteeg - Hedel - Helvoirt - Kerkwijk - Rosmalen - Velddriel - Vlijmen - Vught