Zoek op postcode

Gras en Groen Schuttingen

Gras en Groen Schuttingen

0 / 10.0
(0 stemmen)
Hedikhuizerweg 21d
5222BC Den Bosch
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0737200855
Fax: (+31) 0737200855
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtschuttingen@grasengroen.nl
51.7029925.265187
0 0 0
Gemiddelde waardering uit 0 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Schutting laten plaatsen?
Gras en Groen Schuttingen is gespecialiseerd in het zeer vakkundig plaatsen van uw houten schutting, hout-beton schutting, hekwerk of haag. Zeer vakkundig personeel kan vrijwel elk type schutting bij u thuis komen plaatsen. Door uitsluitend met vakmensen te werken en hoogwaardige producten te gebruiken, komt het eindresultaat altijd aan uw wensen tegemoet. U ontvangt daarbij 100% tevredenheidsgarantie. Valt er iets tegen, dan lossen wij het met u op!

Voordelen Gras en Groen Schuttingen
Ruim assortiment aan schuttingen
Binnen 24 uur een passende offerte
Binnen 21 dagen te plaatsen
100% tevredenheidsgarantie
Showtuin waar u alle schuttingen kunt bekijken
Houten schuttingen
Houten schuttingen zijn er in vele soorten en maten. In onze showtuin kunt u het volledige assortiment houten schuttingen komen bekijken. Deze staan gemonteerd in de buitenlucht en geven u een uitstekende indruk hoe de houten schutting in uw tuin eruit komt te zien. Medewerkers van Gras en Groen staan voor u klaar om advies te geven. Mocht u de houten schutting toch liever zelf willen plaatsen, dan kunt u de tuinschermen, palen en bevestigingsmaterialen direct meenemen.

Hout beton schuttingen
Bent u op zoek naar een robuuste schutting met een lange levensduur? Hout beton schuttingen bieden een oplossing voor rottende schuttingpalen en zijn maar liefst twee meter hoog. Dankzij de betonpalen en onderplaten heeft de hout beton schutting unieke kenmerken. De grote vraag naar dit product hangt hier mee samen. Gras en Groen combineert beton met zowel grenen, vuren, douglas als hardhout!

Hout met oog voor duurzaamheid
Alle soorten hout toegepast in de schuttingen van Gras en Groen zijn voorzien van duurzaamheidskeurmerken. Zo weet u dat bossen opnieuw worden aangeplant en bij het impregneren geen milieubelastende producten zijn gebruikt. Op het hout zijn de volgende keurmerken van toepassing: PEFC, FSC, Indonesian LEGAL Wood en KOMO.

Plaats een review

In de buurt gevonden

Gras en Groen Graszoden0km
Den Bosch - Hedikhuizerweg 21a
 
 
Gras en Groen Kunstgras0km
Den Bosch - Hedikhuizerweg 21c
Natuurlijk kunstgras laten leggen! Gras en Groen Kunstgras is volledig gespecialiseerd in kunstgras en specifiek de aanleg daarvan. Onze vakkundige medewerkers zijn elke dag werkzaam in heel Nederland. Wilt u kunstgras laten leggen? Voor vaste prijzen per vierkante meter komen zij de aanleg van...meer...
 
 
Gras en Groen Hoveniers0km
Den Bosch - Hedikhuizerweg 21b
Gras en Groen Hoveniers Gras en Groen Hoveniers uit Den Bosch maakt originele en eigentijdse tuinontwerpen en realiseert deze als een sfeervolle tuin voor ieder budget. Voor het realiseren van deze tuinen en het uitvoeren van het bijkomende tuinonderhoud kan Gras en Groen vertrouwen op de inzet,...meer...
 
 
Pomona(7.2/10.0)0.9km
Den Bosch - Helftheuvelpassage 124
Kenmerken / assortiment: Bruidsboeket, Decoratie, Vazen, ...
Soort bloemenwinkel: Winkel
 
 
Henriette's Bloemenshop(7.6/10.0)1km
Den Bosch - Helftheuvelpassage 354
 
 
Aziatische Bloemsierkunst(7.0/10.0)1.1km
Den Bosch - Boschmeersingel 133
 
 
Flora Den Bosch(8.4/10.0)1.7km
Den Bosch - Heerendonklaan 169
 
 

Plaatsen in de buurt

Ammerzoden - Cromvoirt - Haarsteeg - Hedel - Helvoirt - Kerkwijk - Rosmalen - Velddriel - Vlijmen - Vught